Once Upon A Book Club Box mars 2018 (Adult)

Jag testade februari boxen av Oncen Upon A Book Club Box (adult) och gillade konceptet så jag bestämde mig för att testa några boxar till. Mars box innehöll boken The Taster av V.S. Alexander och fem små presenter. Presenterna ska öppnas när du befinner dig på en viss sida i boken för den bästa läsupplevelsen. Presenterna har att göra med det som står på den sida där du ska öppna den.

baggiebaggie

open

allgifts

The Taster av V.S. Alexander utspelar sig under andra världskriget och handlar om Magda Ritter en ung kvinna som får arbete som provsmakare för att kontrollera att Hitlers mat inte har blivit förgiftad (recension kommer i ett separat inlägg). Jag gillar historiska romaner men normalt sett brukar jag inte känna mig så dragen till böcker som utspelar sig i krigstid. Den här boken lät dock som att den skulle kunna vara intressant så jag är glad att jag fick den i boxen.

Den första presenten var ett litet pass tillhörande Magda Ritter med foto och allt. Inte så användbar present när du väl läst ut boken men den gav en autentisk känsla och gav mer liv åt boken.

Den andra presenten var en sked med texten ”taste me”. Den här öppnades i samband med att Magda precis hade rört om en förgiftad maträtt med en sked och sedan lagt skeden i disken.

Den tredje presenten var en ring med en svart lavasten som du kan droppa doftolja på om du vill. Den här skulle man kunna använda om man gillar den här typen av smycken. Kanske inte riktigt min stil men kul med en användbar present. Ringen skulle representera giftringen som Magda bar till en fest.

Den fjärde presenten var en riktigt fin kökshandduk som absolut kommer att användas.

Den femte och sista presenten var ett doftljus med doft av färska körsbär. Doftar precis som godis med körsbärssmak vilket är det värsta jag vet. Det här är en doft som jag verkligen inte klarar av så det här kommer inte att komma till användning här.

gift

Även om majoriteten av presenterna den här gången inte direkt kommer att komma till användning så gav de en extra dimension till läsningen.

Annonser

En reaktion till “Once Upon A Book Club Box mars 2018 (Adult)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s