Once Upon a Book Club (adult) – februari

Once Upon a Book Club

Jag älskar prenumerationsboxar och jag älskar bokklubbar. När jag var barn var jag med i nästan alla bokklubbar som fanns. När jag nu upptäckte att det finns massor med roliga bokprenumerationsboxar var jag självklart tvungen att testa. En av dem som jag valde att testa var en box från Once Upon a Book Club. De har två olika boxar en för vuxna (18+) och en för young adult (14+). Boxarna innehåller en nyutgiven inbunden bok och 3-5 presenter.

Once Upon a Book Club

Det som jag tycker gör Once Upon a Book Club lite extra rolig är att presenterna man får med är inslagna i små paket som är märkta med ett sidnummer. När du kommer till den sidan så sitter det en liten post-it lapp som talar om att det är dags att öppna din present. Presenten är kopplad till det som står på den sidan. Once Upon a Book club har också en online bokklubb där du får läsinstruktioner och vid vissa tider kan diskutera boken med andra läsare. Jag gjorde inte det men det är en rolig idé.

Den bok som låg i februariboxen för vuxna var Kristin Hannahs Great Alone. Jag har läst ut boken och en recension kommer. I det första paket låg ett halsband med ett vitt hjärta, i det andra paketet låg en rolig vattenflaska och i det sista paketet låg en färgglad canvastavla som enligt boken påminde huvudpersonen om norrsken.

På det stora hela var jag nöjd med den här boxen. Boken var av en författare som jag inte hade hört talas om tidigare men jag gillade boken. Kul när man får chans att upptäcka en bok som man kanske inte hade läst annars. Presenterna var ett väldigt roligt inslag i läsningen och halsbandet kan jag tänka mig att använda. Vattenflaskan vet jag väl inte riktigt när jag ska få användning för men den var rolig. Jag har definitivt ingen liknande vattenflaska. Tavlan var finare än jag hade förväntat mig men det är väl kanske lite oklart om jag kommer att sätta upp den någonstans. På kontoret kanske för att få lite färg?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s