Once Upon a Book Club (adult) – februari

Once Upon a Book Club

Jag älskar prenumerationsboxar och jag älskar bokklubbar. När jag var barn var jag med i nästan alla bokklubbar som fanns. När jag nu upptäckte att det finns massor med roliga bokprenumerationsboxar var jag självklart tvungen att testa. En av dem som jag valde att testa var en box från Once Upon a Book Club. De har två olika boxar en för vuxna (18+) och en för young adult (14+). Boxarna innehåller en nyutgiven inbunden bok och 3-5 presenter.

Once Upon a Book Club

Det som jag tycker gör Once Upon a Book Club lite extra rolig är att presenterna man får med är inslagna i små paket som är märkta med ett sidnummer. När du kommer till den sidan så sitter det en liten post-it lapp som talar om att det är dags att öppna din present. Presenten är kopplad till det som står på den sidan. Once Upon a Book club har också en online bokklubb där du får läsinstruktioner och vid vissa tider kan diskutera boken med andra läsare. Jag gjorde inte det men det är en rolig idé.

Den bok som låg i februariboxen för vuxna var Kristin Hannahs Great Alone. Jag har läst ut boken och en recension kommer. I det första paket låg ett halsband med ett vitt hjärta, i det andra paketet låg en rolig vattenflaska och i det sista paketet låg en färgglad canvastavla som enligt boken påminde huvudpersonen om norrsken.

På det stora hela var jag nöjd med den här boxen. Boken var av en författare som jag inte hade hört talas om tidigare men jag gillade boken. Kul när man får chans att upptäcka en bok som man kanske inte hade läst annars. Presenterna var ett väldigt roligt inslag i läsningen och halsbandet kan jag tänka mig att använda. Vattenflaskan vet jag väl inte riktigt när jag ska få användning för men den var rolig. Jag har definitivt ingen liknande vattenflaska. Tavlan var finare än jag hade förväntat mig men det är väl kanske lite oklart om jag kommer att sätta upp den någonstans. På kontoret kanske för att få lite färg?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s